Гаражни Секционни Врати Автоматика за гаражни врати

Secdoor ви предлага гаражни врати както с ръчно отваряне, така и такива с автоматика. При втората опция, задвижването, което предлагаме заедно с вратите и дистанционното му управление, е дело на лидерите в областта – немските компании  Sommer и Marantec. Качеството, което компаниите влагат в двигателите си е доказуемо с над 55 години опит и са партньори на Secdoor от повече от десетилетие.

Строгият немски качествен контрол и стриктност ви гарантират безупречна работа на двигателя. Двете компании са многократно награждавани за иновации в сферата на автоматизацията на гаражните врати на международното специализирано изложение в Щутгарт, Германия.

Ние ви предлагаме не само немско качество, но идеална скорост на задвижване, ниска консумация на електроенергия, съобразен дизайн и дългогодишна експлоатация.

Допълнителни аксесоари

Към двигателите се предлагат няколко вида аксесоари, с които можете да допълните и персонализирате вратата и комфорта от ползването ѝ, като например фотоклетки, бутониери, сигнални лампи, дистанционни, които можете да видите в нашите брошури.

 

Пуснете запитване за бърза оферта

Контакти

Свържете се с нашите професионални консултанти!

Пуснете запитване за бърза оферта!