Гаражни Секционни Врати Дворни врати

Дворни врати – кои видове предлагаме?

Дворните врати които Secdoor предлага се разделят на няколко основни вида:

Еднокрили дворни врати

Двукрили дворни врати

Плъзгащи дворни врати

 

Всички видове дворни врати са произведени от стоманени панели в дизайн и характеристики идентични на секционните гаражни врати. Двукрилите и плъзгащите се използват основно за вход на автомобили в двора докато еднокрилите врати са стандартни пешеходни входни врати.

За повече информация и цени се обърнете към нашите професионални консултанти!

Характеристика и Опции

Еднокрилите дворни врати с марка Secdoor допълват широката гама от заключващи и затварящи системи на фирмата. По своята същност те са разновидност на двукрилите портални врати – тоест достатъчно здрави и устойчиви за използване на открито и същевременно удобни и функционални като обикновена класическа врата с брава и ключ. Те разполагат с различни видове допълващи ги аксесоари, придаващи им сигурност и дизайнерска идентичност. За разлика от изцяло изработените от дърво изработените от нас не са толкова податливи на атмосферните условия и не са толкова задължаващи от към поддръжка. Предимството на изделието от термо панел врата е това че тя многократно по-здрава и устойчива, богатата цветова гама носи истинската топлина на дървения материал без да се налага за това да се изсичат ценни дървета. Вложените покрития и метални елементи правят изделието не само по-добро но и допринасят за неговата конкурента цена.

Двукрилните дворни врати които Secdoor предлага се използват основно за вход на автомобили в двора. Те са изпълнени от стоманени термопанели идентични с тези използвани за производството на секционни гаражни врати.

Модел на дворна двукрила портална врата. Изработена от термо панел с дебелина 4 см, цвят RAL 7016 двустранно., вградени секции от алуминиеви профили и декоративна мрежа. Вратата се отваря навътре , автоматично с ел. двигател Roger Technology.

   

Основни предимства:

 • Устойчиви на атмосферни влияния
 • Лека конструкция гарантираща плавно и лесно отваряне и затваряне на крилата
 • Специализирани панти за интензивна употреба
 • Разнообразие на дизайни и цветове допълващи секционни гаражни врати
 • Възможност за автоматизация и управление с бутон или дистанционно управление
 • Добра сигурност гарантирана от два пласта стомана

Плъзгащите дворни врати които Secdoor предлага се използват основно за вход на автомобили в двора. Те са изпълнени от стоманени термопанели идентични с тези използвани за производството на секционни гаражни врати. Могат да бъдат изпълнени с долно водене вградено в пода както и с конзолно водене, което няма нужда от долна водеща релса

 • Спестяват пространство при отваряне за сметка на двукрилите дворни врати
 • Устойчиви на атмосферни влияния
 • Лека конструкция гарантираща плавно и лесно отваряне и затваряне
 • Специализирани ролки и колела за интензивна употреба
 • Разнообразие на дизайни и цветове допълващи секционни гаражни врати
 • Възможност за автоматизация и управление с бутон или дистанционно управление
 • Добра сигурност гарантирана от два пласта стомана

Пуснете запитване за бърза оферта

Контакти

Свържете се с нашите професионални консултанти!

Пуснете запитване за бърза оферта!