Метални врати от Secdoor

Металните врати предлагани от Secdoor могат да бъдат използвани за различни цели и за това те се определят като многоцелеви. Те могат да намерят приложение не само при индустриалните и търговските комплекси но и в офисните и жилищни сгради. Изработването от изцяло галванизирана и прахово боядисана стомана прави металните врати много здрави и устойчиви. Качествената изработка им предава голяма сигурност и надеждност.

Предлаганата от Secdoor метални врати се характеризират с:

  • дебелина на крилото от 40, 50 и 60 мм;
  • покритие против надраскване тип портокалова кожа;
  • четиристранна рамка с демонтиращ се праг и позволяваща обръщане на посоката на отваряне;
  • пълнеж от пчелна пита, минерална вата и също така комбинация от тези два материала за още по-добра термична и звукова изолация;
  • триточкова ключалка Secur;
  • пружинни панти за автоматично затваряне;
  • висококачествени брави и резета;
  • набор от разнообразни и специфични аксесоари.

 

Възможността на вратите да бъдат еднокрили и двукрили, едностранни и двустранни и боядисани във всеки цвят по RAL прави тяхното приложение наистина безкрайно. Може да ги използвате във вашите магазини и складове, производствени помещения, офисни и търговски площи, междуетажни и входни пространства, в избените, таванските и гаражните помещения на вашия дом. Металните многоцелеви врати от Secdoor са едно перфектно допълнени към гамата ни от висококачествени противопожарни врати.

 

Mодел

Дебелина

Пълнеж

Рамка

Резе

Лява/
дясна

Едно/
двукрила

Rever40 ммпчелна пита4 странна 48х44мм

да

да

да

Univer50 мммин. вата4 странна 53х55мм

да

да

да

Proget60 ммпч. пита + мин. ватаизкл. здрава 4 странна

70х100мм

да

да

само-
заключващо се второ крило

 

При своя избор трябва да се водите от това къде ще се използва вратата, колко често ще се отваря и затваря, какво е предназначението на помещението, размера на отвора, върху какво ще се монтира – какво е основата( вида на стената) и от кого ще бъде монтирана. При затруднение не забравяйте да се обърнете за помощ към специалистите от Secdoor.

 

Възползвайте се от нашите привилегии за бизнес клиенти

Контакти

Свържете се с нашите професионални консултанти!

Пуснете запитване за бърза оферта!