Гаражни Секционни Врати Нивоизравнителни рампи

Secdoor предлага на своите клиенти ниво-изравнителни хидравлични платформи, ножични лифтове, претоварни мостчета на утвърдения немски производител PromStahl.

Ниво-изравнителни претоварни рампи

Претоварните рампи осъществяват безопасна и ефективна товарна връзка между склада и транспортното средство като служат за преодоляване на:

Разликата в нивата между склада и транспортното средство

За директен достъп на кари и колички до транспортното средство и обратно

 • За преодоляване на промяната на нивото на камиона, рампата го следва по време на товарене или разтоварване

 

Претоварните рампи ви позволяват бързо, лесно и най- важното, безопасно да осъществите връзка между вашия склад и транспортното средство с едно натискане на бутона от контролното табло и след това със следващо натискане да я прекъснете.

 • Ножични Лифтове

  Ножичните платформи са предназначени за извършване на товаро- разтоварна дейност от кота нула до 1700мм, като те повдигат и спускат със себе си и повдигателното съоръжение - кари, колички и др. Ножичните лифтове са универсално съоръжение с голяма многофункционалност, лесна поддръжка, дълъг живот и са снабдени с всички изисквания за безопасност. Задвижват се от хидравлична система монтирана в шахтата на платформата. Предлагат се в различни варианти на размери и товароносимост.

 • Ниво-изравнителни претоварни мостове

  Претоварните мостове служат за осъществяване на връзка между склада и транспортното средство. Те са универсално съоръжение с голям обхват на действие защото могат да обслужват както високи транспортни средства така и по ниски бусове и камиони. Биват метални за по големи прeмоствания и алуминиeви за по къси такива. Претоварните мостове имат и друго основно предимство - те могат да се монтират на релса по дължината на рампата и дори с един мост да се обслужва цялата рампа и наведнъж повече от едно транспортно средство.

 • Мобилна Рампа

  Moбилнaта рампа предлага възможност за товарене и разтоварване на камиони, контейнери или железопътни вагони от ниво кота 0. Целия процес на маневриране и товарене / разтоварване може да се управлява само от един човек. Тези рампи са изработени от здраво заварени стоманени листове и цялата им повърхност се състои от стабилни метални профили, които са оптимално оразмерени и подходящи за всякакви товари.

 • Насочващи тръбни системи

  Служат за точно и прецизно насочване на транспортното средство към товаро-разтоварното място. По този начин се предотвратяват удари и повреди на рампите, сградите или на превозното средство. Гладката им повърхност предпазва автомобилните гуми и джанти. Всички части са горещо поцинковани.

 • Буфери

  Предпазни буфери за безопасен контакт между превозното средство и склада. Произведени са от висококачествен EPDM като металните им части са горещо поцинковани.

Характеристика и Опции

 • Различни конфигурации за монтаж
 • Товароносимост до 10 тона
 • Антиплъзгащо покритие
 • Горещопоцинковани платформи
 • Неръждаеми платформи
 • Цвят по избор от RAL

Възползвайте се от нашите привилегии за бизнес клиенти

Контакти

Свържете се с нашите професионални консултанти!

Пуснете запитване за бърза оферта!